...در حال بارگذاری
دستگاه لبه چسبان و کاربردهای انواع آن چیست؟ معرفی بهترین مراکز خرید انواع دستگاه لبه چسبان دستی، اتوماتیک، نیمه صنعتی با بهترین قیمت
امروزه یکی از ملزومات ساخت لوازم چوبی، خرید دستگاه لبه چسبان دستی و رومیزی است. از انواع دستگاه های لبه چسبان صنعتی و نیمه صنعتی، دستی و اتوماتیک برای ساخت بهتر لوازم چوبی استفاده می شود. برای اینکه با نحوه کار با آنها و انواع و بهترین مراکز فروش آن ها آشنا شویم، بهتر است این مقاله از سایت چوبکاران را مطالعه کنیم.
برای مشاوره یا خرید همین حالا تماس بگیرید.
امروزه تمیز ساخته شدن کابینت ها، کمدهای چند منظوره داخل خانه و مبلمان به اندازه مدل های مختلف و متنوعشان برای افراد اهمیت دارد. تا جایی که افراد پیش از ساخت نمونه های ساخت کابینت سازان و چوبکاران را از نزدیک و به دقت بررسی می کنند تا بتوانند بهترین آن ها را برای آشپزخانه خود انتخاب کنند. علت این توجه خاص نیز این است که ساخت بی کیفیت، باعث از جلوه افتادن کل دکوراسیون خانه می شود. یکی از این مواردی که باعث تمیزی و کیفیت بهتر ساخت لوازم چوبی می شود، نوارهای پلیمری، ملامینه، پی وی سی، چوبی یا ای بی اس است.
وظیفه این لبه ها پوشاندن لبه های تیز و خشن چوب و ام دی اف است که هنگام ساخت و برش به وجود آمده اند. در گذشته از لبه های اتویی یا پشت چسب دار برای این کار استفاده می شد و این نوارها به صورت دستی و برای مقاومت بیشتر، به لبه های وسیله های چوبی چسبیده می شد. اما امروزه این لبه ها با استفاده از دستگاه لبه چسبان نیمه صنعتی و صنعتی در جای خود ثابت می شود. همین امر باعث افزایش سرعت عمل و بالا رفتن کیفیت این لبه ها شده است.
همه دستگاه های لبه چسبان کارگاهی، چه ساده و چه پیشرفته، یک عملکرد ثابت و مشترک دارند. به این صورت که لبه ای که قرار است نوارهای مختلف به آن چسبیده شود وارد دستگاه شده و به چسب آغشته می شود. پس از آن لبه روی آن چسبیده و پس از تثبیت اضافات آن نیز بریده می شود. اما امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی، انواع مختلفی از آن ها روانه بازار و کارگاه های چوب سازی شده است. هر کدام از کارگاه ها نیز بر حسب نیازهای خود از نمونه های مختلف آن ها استفاده می کنند.
شاید بتوان آن ها را از نظر شکل دستگاه و نحوه کارکرد آن به دو نوع ثابت و متحرک تقسیم کرد و انواع این دستگاه ها را داخل این دو دسته جای داد. تفاوت آن ها نیز در این است که در دستگاه های ثابت چسب به لبه کار آغشته می شود اما در نمونه های متحرک، چسب به نوار چسبیده می شود. در ادامه مهمترین نمونه های آن ها را توضیح خواهیم داد:
از مهمترین انواع این دستگاه ها می توان به دستگاه لبه چسبان دستی پی وی سی و اتویی اشاره کرد. دستگاه های اتویی که جزء قدیمی ترین نوع هستند، در واقع وظیفه گرم کردن و آماده کردن نوارهای پشت چسب دار را برای چسباندن دور لبه ها دارند. دستگاه های پی وی سی نیز مخزن چسبی دارند که نوار درون آن ها قرار گرفته و به چسب آغشته می شوند. سپس به لبه ها چسبانده می شود. این دستگاه برای چسباندن نوارهای پی وی سی با 1 و 2 میلی متر مناسب هستند.
پیشرفته ترین نوع دستگاه های لبه چسبان رومیزی که برای چسباندن نوارها به وسایل چوبی در ابعاد بزرگ استفاده می شوند، دستگاه های ثابت هستند. برای استفاده بهتر این دستگاه ها ایستگاه های مختلفی وجود دارد که در کارخانه ها یا کارگاه های بزرگ باعث بهره وری بیشتر می شوند. هر کدام از آن ها نیز برای چسباندن نوارهایی در ضخامت متفاوت بین 0.4 میلی متر تا 3 میلی متر استفاده می شود. برای هر دستگاهی بر اساس نوع آن می توان 2 تا 9 ایستگاه به کار برد که مهمترین آن ها را در ادامه شرح خواهیم داد:
قبل از اینکه یکی از بهترین این دستگاه های لبه چسبان دست دوم یا اول را در دیجی کالا یا دیگر سایت ها یا فروشگاه های سطح شهر پیدا کنیم، باید نکات مهم استفاده از آن ها را بدانیم. این موارد باعث بهبود نتیجه کار هنگام به کار بردن این دستگاه ها می شوند.
علاوه بر اینکه قبل از خرید باید قیمت دستگاه لبه چسبان ویراتک، نوین چوب، کی تی دی، هولزهر یا پایونرا با هم مقایسه کرده و بهترین آن ها را از لحاظ کیفیت، کارایی و قیمت برای خود تهیه کنیم، باید به دنبال بهترین مرکز خرید برای آن ها نیز باشیم. چرا که یک فروشگاه مناسب، علاوه بر فروش کالایی با کیفیت با بهترین قیمت، بهترین مشاوره را نیز برای خریدی بهتر به مشتریان خود می دهد. اگر به سایت چوبکاران مراجعه کنید، می توانید فروشندگانی که برای این کار مناسب هستند را بشناسید و یکی از آن ها را برگزینید. برای این منظور می توانید با شماره 09909277303 تماس گرفته و با کارشناسان این مرکز صحبت کنید.
برای مشاوره یا خرید همین حالا تماس بگیرید.
برای خرید دستگاه لبه چسبان و سایر دستگاه ها اینجا کلیک کنید.