...در حال بارگذاری
معرفی انواع ریل های کمدی. و معرفی کاربرد های آن. و همچنین قیمت و معرفی مراکز فروش انواع ریل های کمدی.
گسترش زیاد درب های کشویی باعث افزایش میزان استفاده از انواع ریل های کمدی شده است. اما از آنجایی که این محصولات انواع مختلفی دارند و هر کدام از آن ها برای درب هایی با طراحی های مختلف و ابعاد و وزن های متفاوت مناسب هستند، لازم است پیش از انتخاب در مورد آن ها اطلاعات کافی کسب کنیم. در این مقاله از سایت چوبکاران به بررسی کاربردها، انواع و نکات مهم هنگام انتخاب و خرید ریل کمدی پرداخته و در پایان نیز بهترین مراکز فروش آن ها را نیز معرفی خواهیم کرد.
برای مشاوره یا خرید همین حالا تماس بگیرید.
برای اطلاعات بیشتر و خرید ریل های کمدی نیز می توانید اینجا کلیک کنید.
در حال حاضر در بسیاری از خانه ها از کمدهایی استفاده می شود که درب های ریلی یا کشویی دارند. در واقع کمبود جا و نبود فضا برای باز شدن درب های کمد باعث استفاده از آن ها شده است. البته از دلایل دیگر آن ایمن بودن محیط برای کودکان، سالمندان و افراد دیگر هنگام باز ماندن درب های کمد است. چرا که هنگام باز ماندن درب های کشویی، امکان برخورد افراد با درب وجود ندارد. اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که کدام ریل و غلتک برای درب های کمد که معمولا سنگین نیز هستند مناسب است. در ابتدا باید بدانید این دسته از یراق درب ریلی که ریل های کمدی نامیده می شوند، معمولا از آلومینیوم یا ضایعات و بازیافت آلومینیوم ساخته شده اند.
این ریل ها در طول زمان آسیب نمی بینند، تغییر شکل نمی دهند و تحمل وزن سنگین درب های کمد را نیز دارند. به طور معمول این ریل ها در رنگ های سفید، نقره ای، طلایی و شامپاینی و در طول 2 تا 3 متر و عرض های 4.5، 5، 5.5، 6 ،6.5 و 12 سانتی متر تولید می شوند. روی این ریل های کمدی شیاری برای قرار گیری قرقره تعبیه شده است.
همانطور که در بالا گفته شد، ریل های کمدی مقاومت لازم برای درب کمدی ریلی که با چوب یا ورقه های ام دی اف ساخته می شوند را دارند. اما سوال این است که این ریل ها چه کاربردهای دیگری داشته و آیا به عنوان ریل درب کشویی آهنی نیز به کار برده می شوند؟ در ابتدا باید بدانید این ریل ها برای انواع درب های کشویی چوبی، از جمله درب های کشویی اتاق ها، درب های کشویی کمدها و قفسه های مختلف و کابینت ها بسیار مناسب هستند.
اما نمی توان از آن ها به عنوان ریل فلزی کشوهای کابینت یا میز استفاده کرد. نکته مهم دیگر این است که از این ریل ها برای درب های آهنی نیز نمی توان استفاده کرد. چرا که اکثر آن ها قدرت تحمل وزن درب های آهنی تراس یا تراس و درب های آهنی ورودی ساختمان را ندارند.
کمدهای دیواری، یا سایر لوازم چوبی مورد استفاده در خانه که درب های کشویی و ریلی دارند، هر کدام با طرح ها و متریال مختلفی ساخته می شوند. به همین دلیل نیز ریل های کمدی باید در انواع مختلفی تولید شوند تا برای نصب بر روی تمامی این درب ها مناسب باشند. گاهی اوقات زمانی که صحبت از انواع ریل کمدی فانتونی یا ریل کمدی بلوم می شود نام ریل آبشاری، ریل پابگیر، ریل پانگیر، ریل های لبه دار، کاور دار و خزینه دار را می شنویم. اما اگر می خواهید اطلاعات دقیق تری در مورد آن ها به دست آورده و با مکانیزم های مختلف نصب آن ها آشنا شوید، با ادامه مطالب همراه ما باشید.
درب برخی از کمدهای دیواری به صورت تاشو یا آکاردئونی است که در زبان انگلیسی به آن ها bi-fold گفته می شود. این کمدها برای ساختمان ها و اتاق هایی مناسب هستند که فضای بسیار کمی دارند و افراد برای دسترسی آسان و کامل به وسایل داخل کمد نیاز به یک سیستم مناسب تر هستند. روی درب این کمدها باید انواع ریل های کمدی که مناسب برای مکانیزم وینگ لاین ( wing-line ) هستند نصب کرد. این سیستم شامل لولای تخت 165 درجه و اهرم بازویی یا لولای پروانه ای و قرقره بالا و پایین است. به همین دلیل نیز بسیاری از افراد حساب آن را از حساب ریل کمد دیواری فانتونی یا مارک های دیگر جدا می دانند.
نوع دیگری از مکانیزم ریل های کمدی، ریل های تاپ لاین ( top-line ) است. از نام آن ها نیز می توان به جای نصب آن ها که قسمت بالایی درب است رسید. این ریل ها به صورت توکار و روکار نصب می شوند و بر حسب نیاز می توان آن ها را مجهز به سیستم آرام بند نیز کرد. کمدهایی که ریل آن ها به صورت توکار است، به ریل های مخفی نیز معروف هستند. علاوه بر این ریل تاپ لاین به عنوان ریل کمدی سه درب و ریل کمدی دو درب نیز مناسب هستند. در ریل های تاپ لاین، ریل ها در یک راستا قرار نگرفته و درب ها هنگام باز و بسته بودن در موازات هم قرار گرفته و یک درب همیشه جلوتر است.
نوع دیگری از مکانیزم نصب ریل ها نیز که به مکانیزم تاپ لاین اسلیم معروف هستند نیز وجود دارند که کمی ساده تر از مکانیزم تاپ لاین است. در این نوع معمولا از قرقره های بالا و پایین، ریل های بالا و پایین و سیستم آرام بند تشکیل شده اند. از آنجایی که قیمت ریل کمدی اسلیم کمتر است، برای کسانی که نیاز دارند نصب ریل های کمدی آن ها با قیمت مناسب تر تمام شود، تاپ لاین اسلیم مناسب تر است.
از دیگر مکانیزم ریل های کمدی که مناسب برای کمدهای سه درب و مخصوصا دو درب است، ریل های این لاین ( in-line ) می باشد. ویژگی بارز این نوع نصب ریل، قرار گرفتن درب ها در یک راستا و دقیقا لب به لب هم است. به گونه ای که درب ها برخلاف مدل تاپ لاین هنگام بسته شدن اندکی به سمت جلو آمده، و روبروی درب دیگر قرار می گیرند. این ریل ها نیز بر اساس نیاز و نوع درب، می توانند به سیستم آرام بند مجهز شوند.
در بالا در مورد انواع مختلف ریل های کمدی خواندیم. اما سوال اینجاست که چطور بفهمیم کدام ریل برای درب کمد ما مناسب است و چگونه بهترین آن ها را انتخاب کنیم. به شما توصیه می کنیم برای اینکه بهترین نوع ریل کشویی را انتخاب کنید، به نکات زیر هنگام خرید و انتخاب دقت کنید:
قیمت هر محصولی یکی از مهمترین معیارهای خرید برای مشتریان است. برخی از آن ها تنها یک محصول را بر اساس قیمت آن انتخاب می کنند و برخی دیگر این معیار را در کنار معیارهای دیگر بررسی می کنند. هنگام خرید ریل های کمدی نیز قیمت بسیار مهم است. این در حالی است که اگر سری به فروشگاه های مختلف زده باشید متوجه می شوید که قیمت ریل های کمدی متفاوت است. دلیل آن نیز این است که عوامل بسیاری روی قیمت آن تاثیر می گذارند. در ادامه برخی از مهمترین این معیارها را بررسی خواهیم کرد.
همانطور که در بالا گفته شد ریل های کمدی انواع مختلفی داشته و هر کدام از آن ها مکانیزمی متفاوت ایجاد می کنند که باعث باز و بسته شدن درب کمد می شوند. هرچقدر میزان یراق آلات به کار برده شده در هر کدام از این مکانیزم ها بیشتر باشد قیمت ریل های کمدی نیز بیشتر محاسبه می شود.
کیفیت هر کدام از ریل های کمد دیواری با هم متفاوت است. برخی از آن ها در کارخانه جاتی ساخته می شوند که در آن ها برای ساخت محصولات بهترین متریال به کار برده می شود. اما برخی دیگر کیفیت بسیار پایینی دارند و پس از مدتی شکل ظاهری و کارایی خود را از دست می دهند. به همین دلیل نیز هرچه کیفیتشان بهتر باشد، قیمت ریل های کمدی نیز بیشتر است. البته به یاد داشته باشید که گران بودن همیشه دلیل بر با کیفیت بودن نیست و گاهی فروشگاه یا برند توزیع کننده، قیمت ریل های کمد دیواری را بیش از حد در نظر گرفته است.
علاوه بر ریل های خارجی که در بازار ایران وجود دارند، در حال حاضر کارخانه جات داخل ایران نیز دست به تولید و عرضه این ریل ها کرده اند. کیفیت آن ها نیز به گونه ای هست که بتوانند با ریل های خارجی رقابت کنند. اما اگر دقت کرده باشید قیمت ریل های کمدی خارجی بیشتر محاسبه می شوند. چرا که نوسانات نرخ ارز، هزینه گمرک، هزینه حمل و نقل و کیفیت مواد اولیه باعث گران تر شدن آن ها می شوند. اما اگر قصد دارید ریل ساچمه ای ارزان قیمت بخرید می توانید بهترین و با کیفیت ترین ریل های ایرانی را انتخاب کنید.
اگر دقت کرده باشید ابعاد ریل های کمدی نیز با هم متفاوت است. برخی از آن ها عرض بیشتری دارند و برخی دیگر باریک تر هستند. همین مساله نشان می دهد در ساخت آن ها مواد اولیه بیشتری به کار برده شده است و بنابراین باید قیمت ریل های کمدی عریض تر بیشتر محاسبه شود. علاوه بر این قیمت ریل های کمد دیواری بستگی به این دارد که به چه میزان از آن ها نیاز دارید. بنابراین اگر کمدهای زیادی در خانه داشته باشید، هزینه ای که می پردازید نیز بیشتر است.
کیفیت ساخت ریل های کمدی در عمر مفید این ریل ها، درست باز و بسته شدن درب کمد و سهولت استفاده از آن ها بسیار تاثیر دارد. از آنجایی که تشخیص کیفیت برای کسانی که در این زمینه تخصص ندارند سخت است، در اکثر مواقع متخصصان پیشنهاد می کنند برای خرید ریل کمد دیواری به فروشگاه هایی مراجعه کنیم که معتبر بوده و بهترین محصولات را با بهترین قیمت به فروش برسانند. اگر شما هم می خواهید با این فروشگاه ها آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنیم سری به سایت چوبکاران بزنید.
برای مشاوره یا خرید همین حالا تماس بگیرید.
این سایت یک مرجع کامل برای آشنایی با فروشگاه های انواع یراق آلات فلزی و خرید یراق آلات کمد دیواری، ریل کشویی، کمد ام دی اف، دستگیره کمد، استند چوبی، شلف چوبی، جعبه لباس، پیچ ام دی اف، چسب گرانول، چوب ترموود و چوب پلی وود است. برای اطلاعات بیشتر و خرید ریل های کمدی نیز می توانید اینجا کلیک کنید.